NB! Fra d. 13. maj kan det endelig lade sig gøres at åbne op Flakfortets lystbådehavn igen.

Efter en lang periode med Corona (Covid-19) i fokus, kan vi endeligt give besked at Flakfortet åbner op igen for lystsejler fra onsdag d. 13. maj kl. 12.00.
Selvfølgelig gælder forsamlingsforbud på max 10 personer også på Flakfortet, d.v.s familjer og mindre vennegrupper etc. må godt samles (op til 10 personer), men der skal være god afstand mellem de forskellige grupper når i er på besøg på Flakfortet. Og pas især godt på vores ældre sejlervenner.
Havneafgiften betales som sedvanlig direkte ved ankomst til Flakfortet. Vi forventer at det overholdes lige som det plejer. Hvis midlertidigt lukket så betales også Årskort med mobile pay, og Årskort-nummer erholdes efter betalingstidpunkt d.v.s betalt kort lægges i kassen og afhentes når der er åbent næste gang.

NB! Restaurant Flakfortet er fra d. 21. maj også åbent for gæster. I pinse ugen bliver åbningstiderne fra fredag kl. 12 til og med mandag kl.15. Venligen book bord online på restaurantens link.

Velkommen
/Flakfortet